Tuesday, September 25, 2018

SPARKLE ON YOUR FACE!FRESH SPARKLE WIPES
Mengikut rutin penjagaan wajah ramai yang kata ada 10 step wajib bermula dengan cleanser sehingga night cream, bermula dari buka mata sehingga malam tutup mata. Perlu ke?
Digalakkan tetapi tidak wajib untuk kita buat setiap masa bergantung kepada individu.

Terkini ALL A-BOX dengan kemunculan baru FRESH SPARKLE WIPES!
EXTRA COOL!
EXTRA ANTIBIOTICS!
EXTRA LEMON!
EXTRA CARE!

Fokus utama FRESH SPARKLE WIPES adalah untuk memudahkan kerana datang dalam bentuk wipes (macam wipes tisu). Hanya perlu tepek di muka apabila rasa muka makin lesu, kusam, letih. Selepas beberapa minit, korang akan rasa satu kesegaran yang sangat kuar biasa! Ini bukan macam sheet mask.
Fungsi FRESH SPARKLE WIPES bantu menghalang jerawat, mengawal minyak, mengecilkan pori di wajah dan bantu juga mencerahkan kulit.

Wow banyaknya manfaat. Betul ke?
Yes betul sebab dalam FRESH SPARKLE WIPES boleh menggantikan ICE WHITENING LEMON TONER. Sesungguhnya kandungan ice whitening lemon toner adalah menggunakan perahan lemon yang dipercayai mempunyai khasiat dalam merawat dan membaik pulih kulit wajah yang berjerawat dan kusam. 

Lemon adalah buahan paling bagus dalam mencerahkan kulit wajah asia. Mungkin ada yang sensitif dengan lemon kerana sifat asidnya yang tajam, namun begitu, lemon toner tidak akan memerahkan kulit wajah anda jika mempunyai kulit sensitive kerana ia mempunyai rasa sejuk dan dingin yang boleh menenangkan kulit wajah yang mungkin kemerahan, kepanasan dan berjerawat. Ia juga mempunyai serbuk antibiotik untuk merawat jerawat anda dan menjaga kulit dari timbul jerawat baru selain dapat mencerahkan wajah juga.


No comments:

Post a Comment

FOLLOW US ON INSTAGRAM @ALLABOXHQ