Sunday, March 11, 2018

BORN THIS WAY VOLUME 2

BORN THIS WAY!
KENAPA BORN THIS WAY? KERANA PROMOTION KALI INI DARI ALL-ABOX MALAYSIA ADALAH SESUAI DAN BERTEPATAN BUAT MEREKA YANG MENCARI SOLUSI ATAU JALAN PENYELESAIAN MENGHILANGKAN PARUT DAN JERAGAT DI SAMPING MENCARI PRODUK YANG ORGANIK TANPA ADA SEBARANG BAHAN KIMIA DAN DALAM MASA SAMA MEREKA MENUNGGU ITEMS DARI KAMI INI DISKAUN. JADI KALI INI KAMI BAWAKAN 'BORN THIS WAY VOL 2' INI BUAT MEREKA YANG MENUNGGUKAN BEBERAPA ITEMS KAMI DI DISKAUN KAN. 
.
APA YANG ADA DALAM PROMOSI KALI INI? KALI INI KAMI MENAWARKAN 6 STEP K-BEAUTY IAITU KOREAN BEAUTY STEP. STEP INI PULA PERLU DI LAKUKAN SELAMA 7-10 HARI UNTUK BENAR BENAR MEMBUANG KULIT GELAP SEPERTI PARUT JERAWAT YANG BERADA DI ATAS PERMUKAAN KULIT. BUKAN PARUT BERLUBANG YA. DAN JUGA MENGHILANGKAN JERAGAT YANG SUDAH BERADA DI WAJAH BAWAH 2 TAHUN.  DI DALAM PROMOSI KALI INI ANDA AKAN DAPAT:
.
1:- ROREC KOREA WIPES TISSUE SEBAGAI PEMBERSIHAN PERTAMA. MAKSUDNYA ANDA CUCI WAJAH MENGGUNAKAN PENCUCI WAJAH ANDA SEDIA KALA. TETAPI ELAKKAN PENCUCI BERBENTUK CREAMY TYPES. SELEPAS ITU, LAP KERING WAJAH ANDA. DAN BARU MENGGUNAKAN WIPES TISSUE ROREC INI UNTUK MELEMBABKAN WAJAH DI SAMPING MEMBERSIHKAN LEBIHAN KOTORAN ATAU SABUN YANG MASIH TERSIMPAN DI RUANG PORI WAJAH ANDA.
.
2:- SNOW WHITE SCAR SERUM DARI KELUARAN SPARKLING SKINCARE YANG MENGGUNAKAN JERUK EPAL HIJAU ASLI DAN LIMAU PURUT. AMBIL KAPAS WAJAH ATAU PUTIK KAPAK. TUANGKAN TONER BERWARNA COKLAT GELAP BERBAU EPAL ITU, KEATAS KAPAS DAN USAP DI KAWASAN PARUT ATAU JERAGAT SAHAJA SEHINGGA MERESAP. LAKUKAN PERKARA SAMA 3 KALI SEHARI SELEPAS MENCUCI WAJAH. KEBIASANNYA PADA HARI KE-3 SKIN PARUT ATAU JERAGAT ANDA AKAN TERKUPAS.
.
3:- ICE HYDRATING GEL. PADA HARI ANDA PUNYA SKIN TERKUPAS..ATAU HARI KE-3 ANDA BOLEH GUNAKAN ICE HYDRATING GEL LEMON INI UNTUK MELEMBABKAN SEMULA KULIT WAJAH YANG KEKERINGAN DAN KUPAS SEMASA TEMPOH MENGGUNAKAN SCAR SERUM INI. ATAUPUN SETENGAH ORANG KULIT MEREKA TIDAK KUPAS, TETAPI MAKIN HILANG..SILA GUNAKAN JUGA ICE HYDRATING GEL INI SELURUH WAJAH DAN LEHER AGAR KEKAL LEMBAB DAN MENGHALANG JERAWAT BARU MUNCUL. SERTA MEMPUNYAI SP30 UNTUK MENGHALANG SINARAN UV SEWAKTU ANDA BERADA DI LUAR RUMAH.
.
4: ALOE VERA MASK DARI BIOAQUA ORIGINAL. GUNAKAN TOPENG PELEMBAB INI PADA HARI KE-7 PADA MALAM HARI UNTUK MEREHATKAN SEMULA WAJAH ANDA. ATAU GUNAKAN TOPENG PELEMBAB INI SEMASA HABIS TEMPOH UNTUK MERAWAT/MEMBUANG PARUT SERTA JERAGAT DI WAJAH ANDA. PADA HUJUNG MINGGU KE..SEWAKTU REHATKAN DIRI.
.
5: GREEN TEA SEED SERUM INNISFREE 5ML INI GUNAKAN PADA HARI SELEPAS 1 HARI ANDA BERHENTI DARI PENGGUNAAN SCAR SERUM ATAU TEMPOH RAWATAN TERSEBUT. UNTUK MERAWAT KULIT DARI DALAM AGAR SEMASA KULIT BARU ANDA HENDAK TUMBUH SELEPAS DARI PENGUPASAN PARUT DAN JERAGAT ITU. SERUM INI BAGUS MEMBANTU MERAWAT KULIT ANDA DENGAN PANTAS. DAN SELEPAS ITU ANDA BOLEH GUNAKAN PULA SPIRULINA SERUM ATAU ICE HYDRATING GEL.
.
6: PATI PEMUTIH 3 MALAM TESTER 10GRAMS INI PULA, RAMAI SEDIA MAKLUM IA HANYA BOLEH DI PAKAI PADA MEREKA YANG TIDAK MEMPUNYAI JERAWAT AKTIF MAHUPUN KRITIKAL. JADI INI LAH MASANYA SELEPAS 2 HARI SKIN ANDA SUDAH TIDAK MENGGUNAKAN SCAR SERUM. ANDA BOLEH GUNA PATI PEMUTIH 3 MALAM INI UNTUK CEPAT KESAN PENCERAHAN DAN MENYIHATKAN KULIT WAJAH ANDA SECARA SEMULAJADI.
.
HARGA ASAL: MYR200
HARGA PROMOSI: MYR80
POSTAGE: MYR10
TEMPOH PENGHANTARAN DARI TARIKH ORDER: 7 HARI BEKERJA
TEMPOH PROMOSI: 12-14 MARCH 2018
PROMOSI INI TIDAK LAYAK MENGGUNAKAN KUPON CNY 2018 BARU-BARU INI.
STOCK TERSIMPAN: LIMITED 50 ORANG SAHAJA
NAK GIFT SKINBALM: SILA KOMEN DI RUANGAN BAWAH UNTUK MENJADI 30 TERAWAL
UNTUK ORDER: SILA CLICK BUTANG FOUNDER ALL-ABOX

6 comments:

FOLLOW US ON INSTAGRAM @ALLABOXHQ