Friday, January 12, 2018

JENAMA LUCIA? DARI MANA DATANGNYA?

APA ITU LUCIA? PRODUK DARI NEGARA MANA?
LUCIA PRODUCTS ADALAH PRODUK DARI NEGARA THAILAND, DIMANA JENAMA INI SUDAH BERADA DI THAILAND SEJAK 2007 CUMA TIDAK BEGITU POPULAR KERANA JENAMA INI BUKANLAH JENAMA ONLINE YANG SEPERTI ANDA KENAL MASA KINI YANG TUMBUH BAGAIKAN CENDAWAN. JENAMA INI SEAKAN JENAMA 'TUA' ATAU LAMA YANG SUDAH BERADA DI KEDAI KEDAI KECANTIKKAN ( JIKA DI MALAYSIA KITA PANGGIL SEBAGAI KEDAI KEDAI JAMU ) LUCIA MULA DI BAWA MASUK OLEH ALL-ABOX MALAYSIA SEKITAR TAHUN 2017 PADA PERTENGAHAN NOVEMBER. KAMI MEMBAWA MASUK SUPPLEMENT PENCERAHAN KULIT ( PENCERAHAN DAN PEMUTIHAN BERBEZA LAIN YA MAKSUDANYA ) KAMI TERTARIK DENGAN SUPPLEMENT INI YANG DI BERI NAMA 'LUCIA WHITENING POWDER' KERANA, IA BERBEZA CARA PENYAMPAIANNYA DENGAN SUPPLEMENT YANG MERATA RATA ADA DI MALAYSIA. KERANA, SUPPLEMENT INI TIDAK SAMA SEPERTI MALAYSIA YANG AGAK KETERLALUAN 'OVER-CLAIMED' BOLEH PUTIH, HILANG JERAWT, HILANG PARUT, JERAGAT, ECZEMA, DAN SEBAGAINYA. NAMUN, LUCIA INI HANYA FOKUS PADA PENCERAHAN DAN LANGSUNG TIDAK BERANI CLAIM MAMPU ELAK JERAWAT DAN SEBAGAINYA. JADI, KAMI FIKIR PASTI IA MAMPU FOKUS 100% PADA PENCERAHAN KULIT. JADI, TEAM KAMI MENCUBANYA SELAMA 2 MINGGU TANPA HENTI SELEPAS MENGALKAN ( PILSIDA PIL CUCI DARAH ) PENYERAPAN LUCIA SELEPAS 2 MINGGU HANYA TUHAN SAHAJA YANG TAHU BETAPA CERAH DAN SIHATNYA KULIT KAMI. JADI, KAMI DECIDE UNTUK MEMBAWA MASUK KE DALAM ALL-ABOX MALAYSIA UNTUK DI JUAL. TAPI, KAMI JUGA SUDAH TERANGKAN KEPADA PELANGGAN IA-NYA HANYA FOKUS PADA PENCERAHAN SAHAJA DAN TIDAK KAWAL MASALAH JERAWAT DAN SEBAGAINYA.
INI ANTARA TESTIMONI YANG DIBERIKAN OLEH PENJUAL LUCIA DI THAILAND. SEJAK DARI ITU KAMI TERIMA LEBIH BANYAK TESTIMONI DARI MALAYSIA ( BOLEH KE INSTAGRAM DI HASHTAG #ALLABOX ATAU #SPARKLINGSKINCARE DAN SEJAK ITU KAMI DAPAT MEMBANTU LEBIH RAMAI PENGGUNA DAPATKAN SKIN YANG CERAH DAN SECARA SEMULAJADI SEPERTI TESTIMOI FRESH HARI INI. ANDA BOLEH BACA DAN JIKA TIDAK PERCAYA HUBUNGI SENDIRI PELANGGAN KAMI. INI BUKAN TESTIMONI BELI OR BUKAN DARI KRONI KRONI KAMI YA.. ASTAFIRULLAH SIMPANG JAUH KAMI TIDAK BEGITU.. TESTIMONI 10 MARCH 2018..
PENJELASAN DARI PELANGGAN KAMI..
ALHAMDULLIAH SEKURANGNYA KAMI DAPAT TESTIMONI DARI MALAYSIA, DALAM MASA SAMA KAMI SUDAH DAPAT BANTU SECARA JUJUR DENGAN PELANGGAN KAMI, KAMI TIDAK OVER CLAIM DAN SEBAB ITU PELANGGAN KAMI BERPUAS HATI WALAUPUN LAMBAT SIKIT CERAH..TAPI CERAH BERSIH DAN SIHAT SAMPAI DAH BERBOTOL LUCIA WHITENING POWDER BELIAU DAH TELAN. KEMUDIA PADA BULAN DECEMBER 2017 KAMI TERUS BERANI UNTUK MENCUBA SABUN WHITENING DARI JENAMA SAMA IAITU LUCIA WHITENING SOAP. INI KERANA, MASTERMIND KAMI EIZ HARANTON SEORANG YANG SANGAT OBSES MANDI MENGGUNAKAN SABUN. BAGINYA, PENJAGAAN LUARAN SEPERTI MENGGUNAKAN SABUN LEBIH MASUK AKAL DALAM MENUKARKAN MELANIN KULIT DARI GELAP KEPADA LEBIH CERAH.
LUCIA WHITENING SOAP
JIKA DI FIKIRKAN SEMULA, ADA LOGIKNYA KATA MASTERMIND KAMI, PENGGUNAAN SUPPLEMENT DAN INJECTION HANYA MEMBANTU 30% SAHAJA PENCERAHAN BERBANDING PENGGUNAAN BARANGAN LUARAN SEPERTI SABUN KETIKA MANDI. INI KERANA, DIA MEMBERIKAN CONTOH KENAPA JIKA SAKIT GIGI MAKAN UBAT ATAU SUPPLEMENT HANYA DAPAT ELAK SAKIT SEKEJAP SAHAJA DAN ESOK LUSA MUNGKIN SAKIT SEMULA, BERBANDING GUNA CARA LUARAN IAITU TAMPAL, BAIKI, RAWAT ATAU CABUT SAHAJA? SAMA JUGA DENGAN NAK CERAHKAN SKIN. GUNA SABUN ADALAH TERBAIK, KERANA ITU WARGA THAILAND PERCAYA AKAN SABUN SABUN PENCERAHAN SEPERTI SABUN BERAS DAN SEBAGAINYA. WALAUPUN MENURUT BELIAU, SABUN MUNGKIN AKAN KERINGKAN KULIT PADA SIKU, LUTUT DAN CELAH JARI. APA SUSAH, GUNALAH PELEMBAB ATAU LOTION BERSESUAIAN DENGAN KULIT UNTUK KEKAL LEMBAB TANPA RASA KEKERINGAN. SABUN LUCIA INI DI PERBUAT DARI SERBUK MUTIARA DAN SOYA SERTA MEMPUNYAI KHASIAT DARI GLUTATHIONE UNTUK MENCERAHKAN KULIT BADAN.
ADAKAH JENAMA INI MEMPUNYAI KELULUSAN?
YES ADA..MALAH ADA LOGO HALAL DAN KELULUSAN DARI NEGARA TERSEBUT. 
.
HARGA LUCIA WHITENING POWDER: MYR120 200GRAMS
HARGA LUCIA WHITENING SOAP: MYR70 200GRAMS
.
KINI ANDA PROMOTION DARI KAMI SEHINGGA TAMAT BULAN MARCH 2018
PEMBELIAN LUCIA WHITENING POWDER MYR120 AKAN DAPAT PERCUMA TESTER 100GRAMS ( SEPARUH ) LUCIA WHITENING SOAP.

No comments:

Post a Comment

FOLLOW US ON INSTAGRAM @ALLABOXHQ