Monday, January 8, 2018

MENGENAI ALL-ABOX

WELCOME TO ALL ABOX MALAYSIA
.
ALL A BOX MALAYSIA adalah sebuah tempat dimana kami menghimpunkan pelbagai barangan kecantikan kulit wajah, badan, kesihatan rambut, makanan tambahan dan juga beberapa items 'fesyen' yang 'IN' masakini. Kebanyakkan barangan kecantikkan kulit wajah, badan dan rambut kami ambil dari pelbagai jenama yang terbaik di Asia seperti di Korea, Filipina, Thailand, Indonesi, Malaysia dan sebagainya. Kami disini lebih kepada mengajar dan menjual barangan K-Beauty ( cara orang korea menjaga kulit mereka ) kerana kami rasa cara penjagaan kulit dari Negara tersebut amat sesuai dengan mereka yang berada di Malaysia yang mempunyai cuaca tidak menentu seperti panas dan lembab. Antara barangan yang kami bawakan dari Negara luar adalah seperti Masker, Serum, Beauty Water Mist, dan sebagainya dari pelbagai jenama terkenal iaitu INNISFREE, TONY MOLY, NATURE REPUBLIC DAN SEBAGAINYA.. Selain itu, kami juga membawa masuk set penjagaan wajah dari jenama Sparkling Skincare yang Sejuk dan menggunakan teknologi bahan dari Negara Korea dan Filipina.
Bukan itu sahaja, kami juga sediakan panduan kepada pelanggan kami dengan 'Beauty Guide Card'
yang mengajar cara menjaga kulit wajah menjadi sihat dan bersih tanpa menggunakan sebarang barangan ber-merkuri seperti krim melekit mahupun hydroquinone dengan toner yang mengupaskan kulit wajah, panas dan sebagainya. KONSEP KAMI, biar lambat asalkan anda mendapat lihat sendiri perubahan kulit wajah dan badan anda baik pulih sendiri setiap hari dengan gaya lebih selamat. Kami juga mengajar pelanggan kami lebih kepada arah cara penjagaan 10-STEP KOREA BEAUTY iaitu perlu ada:- Wipes Tissues bersesuaian dengan kulit wajah dan masalah kulit wajah, Pencuci yang bersesuaian, Toner bersesuaian, Pelembab, Masker sheet or clay or mud, Scrub apa yang sesuai kasar or halus, Bahan cucian badan apa yang organic dan selamat dan mencerahkan, Serum yang bersesuaian dengan cuaca panas lembab di Malaysia dan sebagainya. Malah bukan itu sahaja, mereka dapat mencuba pelbagai jenama terkenal tersebut seperti Tony Moly, The Faceshop, Nature Republic, Innisfree secara percuma dan boleh beli tetapi lebih murah jika membeli dengan kami berbanding dari fizikal store, malah original yang di import sendiri oleh team produksi kami dari negara-negara pengeluar. Selain itu pelanggan kami dapat menikmati potongan terbaik dari kami dari pelbagai code promotion dari kami.
ANTARA PROMOTION KAMI YANG MEMBUATKAN PELANGGAN KAMI DAPAT BERJIMAT  DISAMPING DAPAT MENCUBA KESEMUA PRODUK YANG MEREKA SUKA, MALAH KESEMUA ITEMS DI MASUKKAN DI DALAM KOTAK YANG MENARIK BEWARNA MERAH JAMBU TERSEBUT. MALAH, SETIAP KOTAK ITU JUGA MEMPUNYAI POTONGAN 5% JIKA MEREKA MEMBUAT SEBARANG PEMBELIAN PADA MASA AKAN DATANG DENGAN HANYA PERLU SELFIE BERSAMA KOTAK TERSEBUT.
.
ADAKAH PRODUK YANG KAMI BAWAKAN BENAR BENAR BAGUS DAN MAMPU DAPAT MEMBANTU RAKYAT MALAYSIA DALAM MENYELESAIKAN MASALAH KULIT MEREKA? ATAUPUN MASALAH LAIN SEPERTI RAMBUT DAN SEBAGAINYA?
SEMESTINYA YA.. SEBELUM KAMI DECIDE UNTUK BAWA MASUK ATAUPUN MENJUAL APA SAHAKA ITEMS DI DALAM ALL-ABOX MALAYSIA, TEAM PRODUKSI KAMI AKAN MENYELIDIK DAHULU MENGENAI ITEMS TERSEBUT DARI SEGI BERAPA LAMA SUDAH BERADA DI PASARAN, BAWAH SYARIKAT APA, KEBAIKKAN, BAHAN YANG DIGUNAKAN, DAN PALING PENTING KAMI SATU TEAM ( 12 ORANG AKAN MENCUBA TERLEBIH DAHULU ) SAMADA ITEMS TERSEBUT SAMA ATAU TIDAK SEPERTI YANG DI CLAIM? JIKA 7/10 MENGATAKAN YA..MAKA KAMI DECIDE UNTUK MEMBAWA MASUK KEDALAM ALL-ABOX MALAYSIA. KERANA, KAMI PERCAYA TIADA BARANGAN YANG 100% MENJADI. JIKA 80% SUDAH MAMPU MEMBANTU MEREKA YANG ALAMI MASALAH, KAMI BAWA MASUKKAN DAN TERUS SEDIAKAN KAD CARA PENGGUNAAN DENGAN BETUL ( KERANA BRAND TERSEBUT TIADA SEDIAKAN..JADI KAMI SEDIAKAN CARA KAMI SENDIRI ) DALAM KAD TERSBUT ATAU KAMI SENDIRI AKAN INGATKAN PELANGGAN APA YANG PERLU DI ELAKKAN, PANTANG, CARA MAKAN DAN SEBAGAINYA. BUKAN ITU SAHAJA, KAMI TERANGKAN SATU PERSATU ITEMS BOLEH DI AMBIL PADA MASA BILA, PADA KULIT SEPERTI APA DAN SEBAGAINYA. BERMAKSUD KAMI TERANGKAN SEDIKIT DETAILS CARA SEBENAR NAK MERAWAT KULIT MEREKA.
APA VISI DAN MISI KAMI?
VISI DAN MISI KAMI ADALAH UNTUK MENJADIKAN PELANGGAN KAMI UNTUK BERHENTI BERMIMPI UNTUK MENDAPATKAN KULIT PUTIH MELEPAK SEMATA MATA SELAIN MENYELESAIKAN DAHULU MASALAH KULIT DARI JERAWAT DAN PARUT. SELAIN ITU, KAMI INGIN MENJADI ANTARA PENGELUAR DAN PENGEDAR BARANGAN YANG BENAR BENAR SESUAI DAN BERTEPATAN DENGAN MASALAH KULIT TERUTAMA MEREKA YANG BERADA DI MALAYSIA. MENGAJAR MEREKA STEP STEP BETUL UNTUK MENDAPATKAN KULIT SIHAT TANPA CELA. MEMBANTU MEREKA SENTIASA TAMPIL YAKIN DAN KONFIDEN SEHINGGA TIDAK PERLU BERGANTUNG PADA MAKE-UP SEMATA. KERANA, KAMI PERCAYA KESIHATAN KULIT WAJAH LEBIH PENTING DARI 24HR MENGGUNAKAN MAKE-UP UNTUK MENGABURI ORANG LAIN. WALAUPUN KAMI TAHU, MENTALITI RAKYAT MALAYSIA SEMUA INGIN BERKULIT PUTIH MELEPAK DAN GEBU. TETAPI MEREKA LUPA, KULIT YANG SIHAT DAN BERKILAU ITU LEBIH BAIK DAN BAGUS. DAN MEREKA LUPA, MEREKA SEBENARNYA BOLEH CERAH SECARA SEMULAJADI TANPA NAMPAK SEPERTI UDANG TERBAKAR. SELAIN ITU, KAMI JUGA MENJAGA SETIAP ITEMS YANG KAMI REVIEW DARI JENAMA LAIN BENAR BENAR MENJADI DAN MAMPU MEBUATKAN PELANGGAN KAMI PERCAYA KEPADA KAMI. KAMI TIDAK HANYA MEMIKIRKAN KEUNTUNGAN, TETAPI KEPERCAYAAN PELANGGAN, KERANA KEPERCAYAAN MEREKA MAMPU MEMBUATKAN KAMI AKAN SENTIASA TEGUH BERDIRI DAN MENERUSKAN MISI KAMI UNTUK MENYIHATKAN KULIT MEREKA.


No comments:

Post a Comment

FOLLOW US ON INSTAGRAM @ALLABOXHQ